lunes, 19 de noviembre de 2007

EL TERCER CILINDRE CONFIRMA LA INVASIÓ MARCIANA

A les dotze de la passada nit, començà de nou la turmenta i els primers llamps que donarien lloc a la caiguda de la tercera estrella. Una llum verdosa i una flamarada varen seguir el cilindre.

Paral•lelament a aquest fet, en la població de Maybury Hill, ha estat vist un trípode de dimensions monstruoses que es movia sense una direcció evident. Amb cada passa sembrava destrucció amb les llargues potes metàl•liques que es desprenien del cos. Esclafava tot el que trobava i el raig de calor que fulminava a l’instant tot ens en vida.

En un altre lloc més a l’est, més o menys a la mateixa hora, es trobava un altre trípode amb un cos d’un material molt similar al bronze que es movia d’un lloc cap a un altre. La invasió ja no era discutible, els marcians havien aterrat per acabar amb la humanitat i el progrés d’una civilització paral•lela a la seva. Les conseqüències començaven a ésser indiscutibles ja que el panorama no era gens esperançador. El resultat era un paisatge negre cobert de cadàvers calcinats.

No hay comentarios: