lunes, 17 de diciembre de 2007

*stop-motion*

Aprofitant l'avinentesa, i per si us interessa, us postejo un parell de links referents a la tècnica d'animació stop-motion. El minirelat de seminari "Deslliga't" està fet amb aquesta tècnica, i la post-producció està desenvolupada a base d'edició en FinalCut (hem utilitzat filtres, bàsicament) i PhotoShop (pel retoc de les fotografies). Doncs res, a la salut del frikisme: (aquí trobareu tot el procés des de l'inici fins al final, passant des de la construcció dels personatges amb diferents tècniques fins a la model·lació de paisatges) (aqui trobareu bàsicament la definició més cartesiana de la tècnica i una breu introducció a l'actualitat del gènere a Espanya) Ja de pas, us passo el link d'un parell de clips representatius:

http://es.youtube.com/watch?v=u46eaeAfeqw (no me'l deixa penjar)

En breus el clip "Deslliga't".

2 comentarios:

Oriol Esteve dijo...

Company de projecte:

M'he empapat de moltíssima informació sobre aquest tema (bé, de fet no tanta) i encara que suposa un curro de collons estic animat a tirar-ho endevant.

Només ens falta decidir què fem i amb quina música (Appledog o qualsevol altre grup alternatiu).

Ens veiem!

Oriol Esteve

David dijo...

Nano!
Quin video més xulo...un dia d'aquest quan acabem examens t'haig d'explicar una idea que tinc de fer un video amb aquesta tècnica.
apa S.A. Boss,
saluT!